Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony toont teaser voor nieuwe smartphone of tablet

Geschreven door
Geplaatst op30 december 2014, 19:23 CategorieAndroid

Nog een weekje geduld en dan gaat in Las Vegas CES 2015 van start. Tijdens deze beurs tonen nagenoeg alle grote fabrikanten hun nieuwste producten op het gebied van consumentenelektronica, waaronder ook Sony. Deze week heeft de Japanse fabrikant een teaser verspreid van mogelijk een nieuwe smartphone of tablet.

Update: De video blijkt eerder al gepubliceerd. Excuses voor de herhaling.

Sony kiest meestal voor MWC, de grote beurs in Barcelona die in februari plaatsvindt, voor de introductie van nieuwe smartphones en tablets maar mogelijk krijgen we deze keer tijdens CES nieuwe producten te zien. De videoteaser zegt echter maar weinig concreets over wat we kunnen verwachten. Gaat het om een tablet, een smartphone of wellicht een compleet ander apparaat?

De teaser heeft als titel “Welcome to the New World” meegekregen en alles doet vermoeden dat het om een smartphone of tablet gaat. Het zijaanzicht toont een zeer slank toestel met het glazen design dat we inmiddels van Sony kennen. De kans is groot dat het toestel, net als zijn voorgangers in de Xperia-familie, waterdicht en stofdicht is. Ook is duidelijk dat Android 5.0 Lollipop een belangrijk onderdeel van het apparaat is, net als de camera-functie.

Voorlopig blijft het dus nog gissen naar wat Sony precies voor ons in petto heeft, maar kijkend naar de laatste geruchten kan het een Xperia Z4 phablet of zelfs een Xperia Z4 Tablet zijn. Dit laatste toestel zou begin 2015 op de markt verschijnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.