Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Sony Xperia Z4 Ultra krijgt een nog groter scherm’

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2014, 11:15 CategorieAndroid

Er zijn wederom specificaties van de Sony Xperia Z4 Ultra opgedoken. En deze specificaties laten een compleet ander beeld zien van de phablet die eerst een scherm van 5,9 inch en de Snapdragon 805-processor zou gaan krijgen.

Sony Xperia Z4 Ultra

Hoewel Sony de Sony Xperia Z4 Ultra überhaupt nog moet aankondigen, gonst het al weken van de geruchten rondom de phablet. Tenminste, we gaan ervan uit dat het een phablet wordt. Aangezien Sony dus zelf nog niets naar buiten heeft gebracht, kun je de geruchten het beste met een korreltje zout nemen. Maar goed, zoals altijd komen de geruchten ergens vandaan en is het best grappig om te zien hoe een apparaat iedere keer van grootte verandert. Vandaag zien we namelijk dat de Z4 Ultra sinds de vorige keer flink gegroeid is.

Want de Sony Xperia Z4 Ultra zou namelijk, en nu komt-ie, een scherm van 6,44 inch krijgen, met een resolutie van 1440 x 2560. Dat is meer dan een halve inch groter dan de vorige keer dat we de geruchten bespraken en een halve inch groter dan het scherm van de Google Nexus 6. Onder de motorkap vinden we een Snapdragon 810-processor en 3GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant zit een camera van 16MP, wat dan weer enigszins tegenvalt. Verder moet de phablet qua uiterlijk lijken op een grote Sony Xperia Z3.

De Sony Xperia Xperia Z4 Ultra zou z’n eigen stylus meegeleverd krijgen en, dankzij het gigantische scherm, ook een stevige batterij. Verwacht wordt dat de kracht ergens ligt tussen 3500 en 4000 mAh. Deze specificaties lijken niet op die we van de vorige keer zagen – toen kreeg de Z4 Ultra nog een Snapdragon 805-processor en een scherm van 5,9 inch. Waarschijnlijk wordt het toestel begin januari al aangekondigd door Sony en dan weten we zeker waar we mee te maken hebben. Wie zet in op welke scherm?

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.