Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Specs Dell Venue 10-Android-tablet gelekt?

Geschreven door
Geplaatst op22 december 2014, 10:34 CategorieAndroid

Er zijn specs opgedoken van de Dell Venue 10 5050-Android-tablet. Naar verluidt is het een twee-in-één-apparaat, geschikt voor een toetsenbord. De specs zijn niet super goed of iets dergelijks en het interne geheugen heeft zelfs een vreemd getal.

Dell Venue 10 5050

Dell werkt momenteel aan een Android-tablet met een 10 inch-display en een twee-in-één-design, waardoor je de tablet moeiteloos kunt omtoveren tot een redelijke laptop. In september van dit jaar zagen we de tablet al eens eerder voorbij komen, maar de fabrikant liet toen niets los over de specs van de Dell Venue 10. Afgelopen weekend is er een Dell Venue 10 5050-tablet opgedoken in de benchmark van GFXBench en die informatie zou nog wel eens kunnen verklappen wat Dell in petto heeft met de Venue 10.

Volgens de GFXBench heeft de Dell Venue 10 5050-tablet een Intel Atzom Z3735F quadcore Bay Trail-processor, een scherm met een resolutie van 1920 x 1200 pixels, 2GB aan werkgeheugen en 24GB aan intern geheugen. Vooral dat laatste getal is opvallend, omdat die cijfers vaak een verdubbeling binnen de tafel van acht tonen: van 16GB naar 32GB, naar 64GB, naar 128GB, et cetera. Mogelijk worden de niet-genoemde 8GB hier gebruikt voor het besturingssysteem, maar dat blijft voorlopig nog op het niveau van giswerk.

Daarnaast zou de tablet een 5 megapixel-camera aan de achterkant en een 1,2 megapixel-camera aan de achterkant krijgen en wordt-ie voorzien van wifi, bluetooth en nfc, maar niet van gps. Voorlopig draait de tablet ook op Android 4.4 KitKat, maar is de kans groot dat ook deze tablet de overstap maakt naar Android 5.0 Lollipop. Eerder waren er al geruchten die het hadden over een Intel Atom Z3580 Moorefield-processor, 16GB aan intern geheugen en een scherm van 6, 6,6 of 11,5 inch, met een resolutie van 2560 x 1600 pixels.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.