Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telltale’s Game of Thrones morgen uit op iOS

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2014, 11:42 CategorieApplicaties

Spelontwikkelaar Telltale Games heeft bekendgemaakt dat iOS-bezitters vanaf morgen al aan de slag kunnen met de Game of Thrones-serie. Wanneer je een Android-apparaat hebt, dan trek je aan het kortste eind: die versie verschijnt pas later deze maand.

Game of Thrones

De afgelopen paar maanden is spelontwikkelaar Telltale Games bezig geweest met een videogame-adapatie van de hitserie Game of Thrones, die wordt uitgezonden op HBO. De ontwikkelaar heeft nu eindelijk bekendgemaakt wanneer we op onze mobile devices kunnen beginnen aan de games. Wanneer je een iPhone of iPad bezit, dan heb je mazzel: je kunt morgen al aan de slag met de titel. Ben je in het bezit van een Android-apparaat, dan krijg je dit spel op een onaangekondigde dag in december. Nog even wachten dus.

Game of Thrones: A Telltale Games Serie, zoals de game volledig heet, is een episodische game met in totaal zes hoofdstukken, wat één meer is dan gebruikelijk is voor een spel van Telltale. Het eerste deel heet Iron from Ice, die het verhaal van de House Forrester een zet geeft. In de game komen we ook enkele bekenden gezichten op de populaire televisieserie tegen, waaronder (pas op, dit kan als spoiler worden beschouwd): Peter Dinklage als Tyrion Lannister, Lena Heady als Cersei Lannister. En zo zijn er nog een aantal.

Deze gameserie focust zich op het gedeelte van het verhaal tegen het einde van het derde seizoen aan. Mocht je dus nog niet zo ver zijn, wacht dan misschien nog maar even met spelen. Je neemt de controle over vijf familieleden van de House Forrester en neemt over heel wat situaties zelf de beslissingen; wat perfect binnen het universum van Game of Thrones past, voornamelijk vanwege de politieke oorlogsvoeringen binnen de boeken en de televisieserie. Check ook alvast de trailer, die vind je hierboven in het nieuwsbericht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.