Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telltale’s Game of Thrones nu al verkrijgbaar op Google Play

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2014, 8:43 CategorieAndroid

Hoewel het vorige week nog niet bekend was wanneer Game of Thrones Android aandeed, is de game nu al verkrijgbaar voor dat platform. En dat komt toch een beetje als een verrassing, aangezien er vaak meer tijd tussen de iOS- en Android-release zit.

Game of Thrones

Wanneer je naar buiten kijkt of net buiten gelopen hebt, dan voel je de opmerking opborrelen: de winter komt eraan. Hoewel dat natuurlijk niet zo tof klinkt in het Nederlands als in het Engels, is de boodschap duidelijk: zet je schrap, want het kan nog wel eens een lange winter worden. Maar met een game als Game of Thrones van Telltale Games kan die pijn wellicht verzacht worden. Of nou ja, een complete game is het nog niet, aangezien nu pas het eerste van de zes twee, drie uur durende delen van de serie in de Google Play Store staat.

Game of Thrones: A Telltale Games Serie, zoals de game volledig heet, is een episodische game met in totaal zes hoofdstukken, wat één meer is dan gebruikelijk is voor een spel van Telltale. Het eerste deel heet Iron from Ice, die het verhaal van de House Forrester een zet geeft. In de game komen we ook enkele bekenden gezichten op de populaire televisieserie tegen, waaronder (pas op, dit kan als spoiler worden beschouwd) Peter Dinklage als Tyrion Lannister en Lena Heady als Cersei Lannister. En zo zijn er nog een aantal.

Deze gameserie focust zich op het gedeelte van het verhaal tegen het einde van het derde seizoen aan. Mocht je dus nog niet zo ver zijn, wacht dan misschien nog maar even met spelen. Je neemt de controle over vijf familieleden van de House Forrester en neemt over heel wat situaties zelf de beslissingen; wat perfect binnen het universum van Game of Thrones past, voornamelijk vanwege de politieke oorlogsvoeringen binnen de boeken en de televisieserie. Het eerste deel kost 3,98 euro en de andere delen kosten 16,24 bij elkaar.

  • Game of Thrones
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.