Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tempo voor iOS krijgt update, waaronder nieuwe widget

Geschreven door
Geplaatst op23 december 2014, 9:17 CategorieApplicaties

De slimme kalender-applicatie Tempo voor iOS heeft een update gekregen. De app heeft een eigen widget en nieuwe notificaties gekregen. Tempo is een gratis kalender-app, zonder in-app-aankopen, waar je snel en overzichtelijk je agenda mee kunt inzien.

Tempo voor iOS

De slimme kalender-app Tempo heeft vannacht een grote update gekregen waardoor het nu volledig gebruikmaakt de van de nieuwe functies die Apple introduceerde met het nieuwe besturingssysteem iOS 8. Zo heeft de applicatie eindelijk een widget en interactive notificaties gekregen, waarmee gebruikers sneller, direct van het homescreen, hun agenda kunnen inzien, afspraken kunnen opstellen en meer over hun contacten kunnen lezen. Het is het type update dat je van een dergelijke app mag verwachten.

De widget van Tempo voor iOS laat standaard zien wat je vandaag allemaal hebt ingepland. Je kunt bovendien de dingen doen die hierboven staan beschreven, zonder ook maar de app te hoeven openen op de traditionele manier. Met die notificaties kun je de route naar je afspraken opvragen en een gesprek beginnen. Daarnaast laat Tempo in de avond andere afspraken en herinneringen zien, die je helpen met het voltooien van aspecten in je leven die na het werk plaatsvinden – zo loopt de informatie nooit door elkaar heen.

Bovendien laat Tempo tevens een korte samenvatting zien wat je van morgen kunt verwachten. Als laatste voegt Tempo voor iOS een aantal nieuwe talen toe, waaronder Deens, Fins, Japans en Pools, maar belangrijker nog: ook eindelijk de Nederlandse taal. Met deze stappen is het duidelijk dat Tempo van plan is de wereld te laten zien wat het in huis heeft en heeft het een doel voor ogen dat neerkomt op zo veel mogelijk gebruikers voor zich winnen. Een release voor Android staat later op de planning.

  • Tempo
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.