Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toetsenbord-app Minuum heeft Material Design gekregen

Geschreven door
Geplaatst op22 december 2014, 10:15 CategorieNieuws

Minuum heeft een flinke update op Android gekregen. Het toetsenbord is onder andere voorzien van het Material Design van Android 5.0. Ook introduceert het bedrijf een experimentele feature waarmee je meerdere talen door elkaar kunt gebruiken.

Minuum voor Android

Mocht je wel eens andere toetsenborden op je Android-tablet hebben uitgeprobeerd, dan is de kans groot dat je ook Minuum eens gedownload hebt. Minuum kenmerkt zich door het traditionele toetsenbord te minimaliseren zoals op de foto hierboven, waardoor je een veel groter gedeelte van het scherm overhoudt om te zien wat daar ondertussen gebeurt. Dit weekend is het toetsenbord voorzien van een ferme update, waardoor het onder andere klaargestoomd is voor Android 5.0 Lollipop, dankzij het Material Design.

Maar dat is lang niet alles. Want naast het nieuwe uiterlijk, biedt Minuum ook enkele nieuwe thema’s aan, waaronder een aantal die met kerst te maken hebben. Ook is het zo dat de autocorrect voor de Engelse taal flink is verbeterd, wat natuurlijk met name handig is voor de Nederlanders die vaak typen in het Engels om wat voor reden dan ook. En met een nieuwe experimentele feature die het toelaat twee talen tegelijkertijd te gebruiken voor de autocorrect en woordvoorspellingen, laten we die Engelse taal gewoon aanstaan.

Minuum is geen gratis te gebruiken toetsenbord. Voor de applicatie moet je normaliter 2,79 euro neerleggen. Maar vanwege de feestdagen is de app nu in de aanbieding en scheelt het je de helft. Een prima moment om Minuum eens uit te proberen, mocht je één van die mensen zijn die vindt dat een digitaal toetsenbord teveel ruimte pakt op je scherm. Je vindt de applicatie via de onderstaande downloadlink. Mocht je een iOS-bezitter zijn, dan kun je hier lezen wat de laatste versie van Minuum voor je in petto heeft.

  • Minuum
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.