Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba lanceert Portégé Z20t Windows 8 hybride met Intel Core M-chip

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2014, 11:06 CategorieWindows

Toshiba heeft deze week de opvolger van de Portégé Z10t aangekondigd. Het nieuwe model is wederom een hybride laptop, krijgt de naam Portégé Z20t mee en beschikt over Intel’s nieuwste generatie Core M-processor.

Toshiba Portégé Z20t

De Toshiba Portégé Z20t is voorzien van een 12.5-inch ips lcd-display met een 1.920 bij 1.080 pixels resolutie en is voorzien van een hybride design. Dit houdt in dat het scherm in een bijpassend keyboard dock geklikt kan worden om het geheel als laptop te gebruiken. Het display kan optioneel voorzien worden van een active digitizer.

De hybride beschikt over een Intel-processor uit de Broadwell-familie, een Core M-chip. Deze wordt vergezeld door 8GB aan lpddr3 werkgeheugen en maximaal 256GB aan SSD opslaggeheugen. Ook zien we WiFi, Bluetooth 4.0, gigabit-ethernet en optioneel 3G/4G voor mobiel internet terug.

Toshiba-portege z20t-3

Op de voorzijde van de Portégé Z20t is een 1080p webcam geplaatst, aan de achterzijde zien we een 5 megapixel camera terug. Het toetsenbord dock komt met twee usb 3.0-poorten, een hdmi-poort en een Kensington-lockpoort. Het display is voorzien van een microHDMI-poort, een microUSB-poort, een microSD-kaartlezer en een koptelefoon-uitgang.

Toshiba-portege z20t

Het complete apparaat heeft een gewicht van 1.59 kilogram en afmeting van 309 x 215 x 21 millimeter. De tablet zelf weegt 799 gram en heeft een afmeting van 309 x 199 x 8,8 millimeter. De batterijduur ligt volgens Toshiba op 16 uur. Het geheel draait op Windows 8.1-software.

Prijs en beschikbaarheid

De Toshiba Portégé Z20t moet vanaf januari 2015 in de Nederlandse winkels liggen voor een prijs vanaf 1.450 euro.

  • Delen:
Toshiba Portégé Z20t
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.