Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Video: Is de iPad Air Plus te groot voor een iPad?

Geschreven door
Geplaatst op2 december 2014, 15:56 CategorieiPad

We hebben het er al een tijdje over; een iPad die gericht zou zijn op zakelijke gebruikers en studenten, en zou beschikken over een groter display. Volgens de laatste geruchten krijgt dit model de naam iPad Air Plus en formaat van 12.2-inch. Maar, is dat niet te groot voor een iPad?

YouTuber Canoopsy heeft een aantal uurtjes besteed aan een video waarin de iPad Air Plus vergeleken wordt met de reeds gelanceerde iPads, iPhones en zelfs een Mac. Natuurlijk is het allemaal gebaseerd op geruchten maar het schetst wel een goed beeld over de grootte van een ‘zakelijke’ iPad.

Wat we precies van de iPad Air Plus kunnen verwachten, als deze al gelanceerd wordt, is onduidelijk. In sommige geruchten wordt de tablet zelfs de iPad Pro genoemd. Maar, las we de laatste nieuwtjes samenpakken beschikt de tablet over een 12.2-inch display en draait het geheel op een Apple A9-processor.

Qua design zou de iPad Air Plus veel doen denken aan de iPad Air 2 maar op het gebied van software zou Apple diverse optimalisaties doorvoeren. Zo werd onlangs de mogelijkheid voor split-screen apps genoemd waarmee multitasken eenvoudiger wordt.

Wanneer kunnen we deze grote iPad dan verwachten? Volgens de laatste geruchten brengt Apple de tablet ergens in de lente of zomer van volgend jaar op de markt dus we moeten nog even geduld hebben.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.