Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Wellicht geen LG G Pro 3 door LG G4’

Geschreven door
Geplaatst op8 december 2014, 20:22 CategorieAndroid

Mocht je met smart hebben zitten wachten op de aankondiging van de LG G Pro 3, dan hebben we misschien slecht nieuws voor je. LG zou namelijk voornemens zijn geen opvolger van de LG G Pro 2 uit te brengen, omdat het zich wil focussen op de LG G4.

LG G Pro 3

In februari 2013 en februari 2014 zagen twee phablets van LG het levenslicht: respectievelijk de LG Optimus G Pro en de LG G Pro 2. En grappig genoeg zijn beide phablets op dezelfde dag gepresenteerd: op 12 februari. Nu kun je waarschijnlijk al invullen wat er gebeurt: februari nadert en dat betekent dat iemand een flinke draai aan de geruchtenmolen heeft gegeven. Nu zul je wellicht denken dat LG (op 12 februari?) met de opvolger van de LG G Pro 2 komt, de LG G Pro 3, maar dat lijkt voorlopig niet het geval, vanwege een ander toestel.

Mocht je dus met smart hebben zitten wachten op de LG G Pro, dan hebben we mogelijk slecht nieuws voor je. Maar niet getreurd, LG komt mogelijk met een andere, wel iets kleinere, phablet. Naar verluidt wil de Zuid-Koreaanse fabrikant de LG G Pro-serie opofferen voor de LG G-serie. En in 2015 wil LG zich volledig gaan concentreren op de LG G4 (zoals het toestel mogelijk gaat heten). De LG G3 heeft een scherm van 5,5 inch, officieel ook al een phablet, en de LG G Pro 2 eentje van 5,9 inch, dus waarschijnlijk zit de G4 daar ergens tussen.

Maar elders horen we ook weer dat LG wel degelijk met een opvolger van de LG G Pro 2 gaat komen, maar niet aan het begin van 2015. De geruchten zeggen verder over die phablet dat de LG G Pro 3 gaat draaien op de Nuclun octa-core-processor, die in eigen huis ontwikkeld is. Momenteel heeft de processor wat problemen en daardoor is het goed mogelijk dat de LG-toestellen wat later dan gepland op de markt gebracht worden. Wil je meer lezen over de Nuclun-processor, lees dan ons uitgebreide nieuwsbericht over de processor.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.