Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Werkt Toshiba aan een nieuwe tablet?

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2014, 17:25 CategorieHardware

Toshiba heeft een mysterieuze tweet de wereld in geholpen waar je uit kunt opmaken dat het bedrijf momenteel werkt aan een nieuwe tablet of convertible; een twee-in-één-apparaat die functioneert als laptop wanneer je hem klikt in een toetsenbord.

Toshiba

Via Twitter heeft fabrikant Toshiba ons opgezadeld met een vraagstuk: waar werkt het bedrijf momenteel aan? In de desbetreffende tweet toont Toshiba een zeer plat apparaat en vult het aan met de tekst ‘Keep in Clickin‘. Het is lekker onduidelijk allemaal en met een beetje mysterie, krijg je al snel wat geïnteresseerde consumenten die bovenop het nieuws gaan zitten. Op dit moment kan het nog om van alles gaan: zelfs om een afstandsbediening, die in het Engels ook wel eens een clicker genoemd wordt.

toshiba

Al zou het gaan om een afstandbediening, dan is dat helemaal nog niet vreemd. Toshiba maakt immers ook televisies, dus een soort algemene Toshiba-afstandsbediening zou niet uit de lucht komen vallen. Maar ‘Keep on Clickin’  zou ook kunnen slaan op het recente fenomeen van tablets in toetsenborden of andere basissen klikken, waardoor het een twee-in-één-apparaat wordt (ook wel convertible genoemd). Werkt Toshiba dan aan een nieuwe tablet, eentje die wellicht draait op Windows 10? Wie het weet, mag het zeggen.

Net als televisies, is ook de laptop- en tablet-markt nog een springlevende voor de fabrikant. Naast een foto en die pakkende tekst, liet Toshiba verder alleen nog een datum los. Op 6 januari 2015, tijdens CES 2015, vertelt het bedrijf ons ongetwijfeld meer over dit mysterieuze product. Mocht het dan een tablet of convertible worden, dan lees je dat snel op Tablets Magazine. Wil je verder weten wat je van de CES-beurs kunt verwachten? Dan kun je ons uitgebreide artikel daar over lezen, door hier te klikken. Wat verwacht jij?

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.