Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Windows 10 wordt in herfst 2015 uitgebracht’

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2014, 10:43 CategorieBesturingssystemen

Het lijkt erop dat je toch nog wat extra geduld moet hebben als je op Windows 10 wacht. De nieuwste versie van Microsofts besturingssysteem verschijnt volgens de laatste berichten namelijk pas in de herfst van 2015.

Afgelopen zomer presenteerde Microsoft de opvolger van Windows 8; Windows 10. Deze versie van het besturingssysteem moet geoptimaliseerd zijn voor alle soorten apparaten, van tablets en smartphones tot desktop pc’s en smart tv’s. Hiervoor heeft Microsoft onder meer een nieuw startscherm ontwikkeld dat zich aanpast aan het betreffende apparaat. Ook zien we het startmenu in traditionelere vorm terug en wordt de digitale assistent Cortana geïntegreerd. Bekijk het nieuwe Windows 10 voor tablets.

Vlak na de presentatie van Windows 10 liet Microsoft weten dat we de uiteindelijke versie medio 2015 konden verwachten en dus gingen we uit van de eerste maanden van het jaar. Onlangs verscheen zelfs het nieuws dat we begin 2015 de eerste preview voor consumenten zouden kunnen verwachten. Toch lijkt het er nu op dat we nog wat langer moeten wachten want de COO van Microsoft, Kevin Turner, laat deze week tijdens een persbijeenkomst weten dat we van “begin herfst 2015” uit mogen gaan. Een officiële releasedatum is nog steeds niet vrijgegeven, deze verwachten we begin volgend jaar pas.

Lees meer over Windows 10.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.