Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Achterkant Nexus 6 kan bol gaan staan

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2015, 13:48 CategorieAndroid

De achterkant van de Google Nexus 6 kan bol gaan staan, zo melden verschillende gebruikers. Motorola bevestigt de ongebruikelijke situatie via Twitter, aangezien de fabrikant ‘een aantal’ toestellen met dit probleem tegenkwam.

Achterkant Google Nexus 6 kan bol staan

De Google Nexus 6 kampt met een probleem: de achterkant van het apparaat kan bol gaan staan. Het gaat dan om het klepje van plastic, die heel de achterkant bedenkt. Dit probleem doet zich niet alleen voor bij mensen die het toestel al een tijdje hebben, aangezien het ook al gebeurd kan zijn wanneer je hem voor het eerst uit de doos haalt. Mocht je iemand zijn met een Nexus 6 en het probleem herkennen, dan ben je niet alleen: Motorola, de fabrikant van de phablet, heeft inmiddels laten weten op de hoogte te zijn en het probleem te erkennen.

Maar dat fabrikant van de Nexus 6 heeft nog geen verklaring van het probleem gegeven. Ook weten we niet hoe we dit kunnen voorkomen en of het wel te voorkomen is. Er doen nu verhalen de ronde dat het te maken heeft met de lijmlaag die alles op z’n plek moet houden. Een hoop mensen op Twitter hebben geklaagd over dit fenomeen en claimen dat ze dit probleem meerdere keren zijn tegengekomen, met meerdere apparaten. Onduidelijk is nog om hoeveel apparaten het gaat; gelukkig kun je beroep doen op de garantie.

De Google Nexus 6 is de eerste phabet van Google. Het toestel beschikt over een 5.9-inch amoled-display dat voor een hoog contrast en diepe zwartwaarden moet zorgen. Het display is voorzien van een 2.560 bij 1.440 pixels resolutie, ook wel QHD genoemd. Onder de motorkap zien we een Qualcomm Snapdragon 805-processor met een kloksnelheid van 2.7GHz terug, vergezeld door een Adreno 420 grafische processor, 3GB aan werkgeheugen en 32GB of 64GB aan opslaggeheugen. De Nexus 6 heeft geen kaartlezer aan boord.

  • Delen:
Google Nexus 6
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.