Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Alcatel lanceert OneTouch Pop 10 Android tablet met keyboard dock

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2015, 11:35 CategorieAndroid

In Nederland komen we ze niet veel tegen; de tablets van Alcatel. Maar, tijdens CES 2015 heeft het bedrijf weer een nieuwe line-up aangekondigd, waarin we onder meer de nieuwe OneTouch Pop 10 tegenkomen. Deze tablet is een zogenaamde hybride, voorzien van een keyboard dock.

De Alcatel OneTouch Pop 10 is een 10.1-inch tablet met een ips lcd-display dat beschikt over een 1.280 bij 800 pixels resolutie. De tablet is voorzien van een quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen, een 5 megapixel camera aan de achterzijde en een 2 megapixel camera aan de voorzijde. De accu is een 4.600mAh variant.

Alcatel-Onetouch-Pop-10-2

Het geheel draait op Android 5.0 Lollipop-software en is voorzien van ondersteuning voor mobiel internet via een 4G-netwerk. Het meest interessante aan dit apparaat is het hybride design. Er wordt namelijk optioneel een keyboard dock meegeleverd waarin het display geplaatst kan worden. Hierdoor is het geheel ook als laptop te gebruiken. Zonder deze accessoire weegt de Pop 10 400 gram en is hij 7.9 millimeter dun.

De Alcatel OneTouch Pop 10 moet later dit jaar op de markt verschijnen. Een prijs is nog niet bekendgemaakt maar we gaan uit van een prijs die onder de 200 euro uitkomt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.