Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos kondigt 4G-tablets in Helium-serie aan

Geschreven door
Geplaatst op3 januari 2015, 12:42 CategorieAndroid

De Archos Helium-serie bestaat al even maar wordt volgende week uitgebreid met nieuwe modellen. De Franse fabrikant introduceert tijdens CES 2015 drie nieuwe Helium-tablets met 4G-module voor snel mobiel internet.

Archos komt tijdens CES 2015 in Las Vegas met drie Helium-tablets in verschillende formaten maar allemaal uitgerust met een sim-kaartlezer voor snel mobiel internet en de mogelijkheid tot het voeren van telefoongesprekken. Er komt een 7-inch, een 8-inch en een 10.1-inch variant op de markt. Alledrie de modellen zijn uitgerust met een wit design en zilveren accenten.

Archos-Helium-4G-80

Het kleinste model uit de serie is de Archos 70 Helium 4G, uitgerust met een 7-inch display en een 1.024 bij 768 pixels resolutie. Verder beschikt de tablet over een MediaTek MT8732 quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen, twee camera’s, gps, Bluetooth 4.0, een 2.500mAh accu en twee sim-kaartlezers. De tablet draait op Android 4.4 KitKat.

Archos-Helium-4G-101

Iets groter, met een formaat van 8-inch, is de Archos 80b Helium 4G. Dit model beschikt over veel van dezelfde eigenschappen als het 7-inch model maar komt met een 1.280 bij 800 pixels resolutie en beschikt over een 3.600mAh accu. De 10.1-inch Archos 101 Helium 4G beschikt over iets betere camera’s en een grotere 6.500mAh accu. Alledrie de tablets zijn voorzien van een microSD-kaartlezer waarmee het geheugen uitgebreid kan worden.

Over de prijs en beschikbaarheid van de drie nieuwe tablets in de Archos Helium-serie is nog niks bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.