Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus brengt Transformer Book T300FA met Core M-chip op de markt

Geschreven door
Geplaatst op20 januari 2015, 12:23 CategorieWindows

In september werd hij al aangekondigd maar sinds deze week ligt de Asus Transformer Book T300FA pas in de Europese winkels. Deze hybride draait op Windows 8.1-software en beschikt over een Intel Core M-processor.

Asus maakt het ons niet makkelijker wat betreft de naamgeving van producten. De Transformer Book T300FA is namelijk geen variant van de Transformer Book T300 maar een compleet nieuw model met een 12.5-inch display. De hybride wordt geleverd met een keyboard dock en kan onder meer in Duitsland gekocht worden voor een prijs van 599 euro.

De Transformer Book T300FA is voorzien van een 12.5-inch ips lcd-display met een 1.366 bij 768 pixels resolutie en draait op een Intel Core M-5Y10-processor met een maximale kloksnelheid van 2GHz. Verder beschikt het apparaat over 4GB aan werkgeheugen, 64GB aan opslaggeheugen, een 500GB harddisk in het dock, WiFi, Bluetooth 4.0 en een batterijduur van 5 tot 6 uur. Qua aansluitingen krijg je onder meer een SD-kaartlezer, een microHDMI-poort, een usb 2.0-poort en een usb 3.0-poort. De tablet en dock wegen beide 800 gram, de combinatie is dus 1,6 kilo zwaar.

Asus-Transformer-Book-T300FA-2

In Nederland hebben we de Transformer Book T300FA nog niet bij winkels gespot maar in diverse Europese winkels kan de hybride gekocht worden voor een prijs vanaf 599 euro. Asus heeft eerder deze maand tijdens CES 2015 overigens een compleet nieuwe familie hybride tablets aangekondigd; de Transformer Book Chi-modellen, welke ook over een Intel-chip beschikken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.