Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bewegende beelden van Need for Speed: No Limits

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2015, 20:19 CategorieAndroid

Speluitgever Electronic Arts heeft een video vrijgegeven van het aankomende racespel Need for Speed: No Limits voor Android en iOS. De video geeft alvast een voorproefje van wat we straks van de game kunnen verwachten.

Need for Speed: No Limits

De onderstaande teaser trailer van Need for Speed: No Limits laat zien dat we straks lekker hard kunnen scheuren met opgevoerde, strakke wagens door kleurrijke omgevingen. Want naast de eerste gameplay-beelden, zien we vooral hoeveel werk ontwikkelaar Firemonkeys aan de graphics van de game heeft besteed. Heel simpel gezegd: het ziet er fenomenaal uit. En omdat het een teaser is, laat Electronic Arts ons achter met het idee dat deze game nog wel eens heel tof kan worden – zeker omdat dit ontwikkelteam ook verantwoordelijk was voor Real Racing 3.

Need for Speed: No Limits wordt gemaakt door de nieuwe studio Firemonkeys. Firemonkeys is een mengelmoes van ontwikkelaars van de studio’s Firemint Studios en Iron Monkey Studios. Firemint was ooit verantwoordelijk voor het succes van Real Racing 3, een zeer succesvolle racing game van Electronic Arts voor mobiele platformen, en Iron Monkey was al eerder betrokken bij de ontwikkeling van Need for Speed-spellen. Deze game schept dus grote verwachtingen, laten we maar hopen dat-ie ze ook kan waarmaken.

Wanneer EA Need for Speed: No Limits uitgeeft op Android en iOS is helaas ook nog niet bekend. We hopen erop dat het een ouderwetse game wordt, waar je een paar euro neerlegt voor het spel en verder niet wordt lastig gevallen door micro-transacties. Maar Electronic Arts kennende en kijkende naar wat de uitgever de laatste tijd weer voor praktijken heeft uitgehaald waar je je vraagtekens bij kunt zetten (Sims-spelen begrijpen waarom), vragen wij ons af of de uitgever daadwerkelijk de juiste beslissing gaat nemen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.