Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #79

Geschreven door
Geplaatst op3 januari 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder meer een app voor de fotobewerkers onder ons.

Shift

Shift is een soort Instagram voor gevorderden. Je maakt een foto en kiest en filter en gaat dan pas écht aan de slag om er iets moois van te maken. De app levert een aantal filters die je naar hartenlust kunt aanpassen met verschillende, gemakkelijk te bedienen sliders. Je kunt eindeloze combinaties maken met texturen, kleuren en andere opties, om zo de ideale weergave van een foto te maken. Je kunt zelfs de effecten verplaatsen over het scherm, zodat-ie op een specifieke plek naar voren komt. Handig voor wanneer je iets tofs in het licht wil zetten.

Shift is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Shift

Lego Bionicle

De Lego Bionicle-serie staat op het punt opnieuw gelanceerd te worden en tegenwoordig kan zo’n lancering niet meer zonder een game. En aangezien de mobiele platformen ontzettend populair zijn vandaag de dag, is het logisch dat Lego koos voor Android en iOS. In het spel neem je het op tegen mooi vormgegeven Lego-monsters in een simpele wereld waar acties meer tellen dan woorden. Je vecht door hordes vijanden heen om het oude en machtige Masker der Schepping te pakken te krijgen – het klinkt lekker overdreven en dat maakt het leuk.

lego-bionicle

Lego Bionicle is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Lego Bionicle

Mizuu

Hoewel de videobeheerapplicatie Mizuu niet nieuw is, heeft het onlangs wel een grote update gekregen. De ontwikkelaar van Mizuu heeft het inmiddels bekende Lollipop-design over z’n app gedrapeerd, waardoor het beheren van je video’s er stukken mooier en overzichtelijk uitziet. Je downloadt de app om twee redenen: je zoekt een allesomvattende mediabeheerder voor je video’s op je tablet, die relevantie informatie op zoekt, en je hoeft er geen cent aan uit te geven, aangezien de app sinds 29 december gratis te downloaden is.

mizuu

Mizuu is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar biedt in-app aankopen.

  • Mizuu

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.