Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #80

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder meer een app voor mensen met rekenproblemen.

Microsoft Office voor Android tablets

Twee maanden nadat Microsoft de drie Microsoft Office-apps, Word, Powerpoint en Excel, voor een geselecteerd aantal mensen had uitgebracht op Android-tablets, is het de tijd voor iedereen met een compatibele Android-tablet om aan de slag te gaan met de software. Eind vorig jaar maakte Microsoft bekend dat de Office-applicaties voortaan gratis te gebruiken zijn op Android en iOS: je hebt daar geen Office 365-abonnement meer voor nodig. Dit is een gigantische verschuiving in de bedrijfsstrategie van Microsoft.

Office-Android-tablets-2

Download de verschillende apps gratis vanuit de Google Play Store: Word | Excel | Powerpoint

Crossy Road

Hoewel de ontzettend verslavende game Crossy Road al een tijdje uit is voor iOS, is hij pas deze week verschenen voor Android. Je speelt Crossy Road door met je duim op het scherm te tikken, waanra het personage naar voren loopt. Met een veeg naar links of rechts ga je die respectievelijke kant op. Onderweg ontwijk je auto’s, vrachtwagens, treinen en rivieren en gebruik je boomstammen om die laatstgenoemde over te steken. En dat allemaal voor die felbegeerde hoge score, waarmee je uiteindelijk je vrienden mee kunt aftroeven.

crossy-road-1

Crossy Road is gratis te downloaden, maar bevat wel in-app-aankopen.

  • Crossy Road

AutoMath Photo Calculator

Mocht je wel eens problemen hebben met het oplossen van sommen of voer je regelmatig berekeningen uit? Dan kan AutoMath Photo Calculator nog wel eens van pas komen. Je maakt een foto van de rekensom, binnen de kaders die je op het scherm van je tablet ziet, en de app doet de rest. AutoMath Photo Calculator werkt beter met sommen die niet met de handgeschreven zijn. Mocht de scanner een verkeerde letter of verkeerd cijfer pakken, dan kun je dat later, achteraf, alsnog aanpassen in de berekening.

AutoMath Photo Calculator is gratis te downloaden, bevat geen reclame en ook geen in-app-aankopen.

  • AutoMath Photo Calculator

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.