Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #81

Geschreven door
Geplaatst op17 januari 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder meer een equalizer voor je Android tablet of smartphone.

Shift

Gebruik jij je Android phablet of tablet vaak voor het maken van foto’s en ben je groot fan van alle filters die je kunt gebruiken? Dan is de app Shift misschien wel wat voor je. Hiermee kun je namelijk zelf filters ontwikkelen die je vervolgens over je te maken of gemaakte foto’s kunt leggen. Je kunt kleuren en effecten naar eigen wens aanpassen, maar ook een Shuffle-modus gebruiken wanneer je weinig inspiratie hebt.

Shift-Android

Shift is gratis te downloaden, maar bevat wel in-app-aankopen om advertenties te verwijderen.

  • Shift

EQ

Een Android tablet of smartphone komt over het algemeen niet met een equalizer om de muziekweergave netjes af te regelen en dus zijn er in de Play Store een hoop apps te vinden die je dit laten doen. EQ is één van deze apps en is onlangs voorzien van een grote update die onder meer een nieuw ‘Material’ design brengt. Je kunt met de app de muziekweergave van alle populaire bronnen beïnvloeden, waaronder ook Spotify. Daarnaast is voor elk genre een aparte preset te gebruiken of aan te maken en is het mogelijk de lage tonen een boost te geven.

EQ-android

EQ is gratis te downloaden, maar bevat wel in-app-aankopen.

  • EQ

Google Translate

Google Translate is een app die natuurlijk allang te vinden is in de Play Store maar Google heeft deze week handige nieuwe functies toegevoegd. De belangrijkste nieuwe functie is de mogelijkheid je camera op een bord of stuk papier met een tekst in een buitenlandse taal te richten, waarna de app deze tekst automatisch voor je vertaalt. Momenteel worden vertalingen vanuit het Engels naar Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch en Spaans ondersteund, en vice versa. Een tweede belangrijke nieuwe (of eigenlijk verbeterde) functie is de mogelijkheid om live gesprekken te vertalen, wat sneller moet werken doordat de app zelf de taal herkent en sneller verwerkt.

Google-translate-Android

De Google Translate-app is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Google Translate

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.