Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #82

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2015, 8:00 CategorieAndroid

Elke week bespreken we de beste nieuwe Android-apps voor je tablet. Deze keer raden we je aan in elk geval WhatsApp te downloaden. Nee, het is geen nieuwe app, maar er is wel een belangrijke ontwikkeling geweest.

WhatsApp

Deze week kwam in het nieuws dat WhatsApp gebruikers van onofficiële WhatsApp-applicaties, zoals WhatsApp Plus en WhatsAppMD, tijdelijk blokkeert van de berichtendienst. Mensen stappen over op die zogenaamde third-party-applicaties, omdat die vaak meer mogelijkheden aanbieden. Maar, zo geeft WhatsApp aan, zodoende kan de service je privacy niet garanderen – mogelijk worden je gegevens dan doorverkocht aan derden. Eén van de redenen om WhatsApp te gebruiken, is de end-to-end-versleuteling.

WhatsApp is gratis te downloaden vanuit de Google Play Store.

  • WhatsApp

Dragon Quest V

Dragon Quest V, een traditionele rpg, brengt wederom wat veranderingen met zich mee, ten opzichte van de oudere versies. Zo is het mogelijk om bevriend te raken met je party members en kun je monsters vangen – beide elementen leveren een compleet ‘nieuwe’ strategische laag op. Ook is het mogelijk om de gevechten automatisch te laten verlopen voor wanneer je dat even zat bent. De serie staat bekend om random encouters: waar je loopt kun je zomaar aangevallen worden. En dat kan nogal vermoeiend zijn.

dragon-quest-v-1

Dragon Quest V kost je eenmalig 14,99 euro.

  • Dragon Quest V

123D Sculpt+

Met 123D Sculpt+ van Autodesk moet het bouwen van 3D-modellen nog eenvoudiger worden. De app maakt het mogelijk allerlei objecten in drie dimensies vorm te geven. Zie het als een soort van boetseren: vanuit de basis van een draadmodel tot een geavanceerd object met subtiele details en kleuren. 123D Sculpt+ kan gratis uit de Play Store gedownload worden en wanneer je tevreden bent over een gemaakt model, kun je deze door het bedrijf laten printen, in 3D en tegen betaling. Ook is het mogelijk een premium abonnement van 9,99 dollar per maand af te sluiten om de gemaakte modellen vervolgens voor commerciële doeleinden te gebruiken.

123d-sculpt-+-1

123D Sculp+ is gratis te downloaden vanuit de Google Play Store.

  • 123D Sculpt+

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.