Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #83

Geschreven door
Geplaatst op31 januari 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder meer een app voor het samenvoegen van je clouddiensten.

Simplenote

Er zijn tientallen goede notitie-apps voor je Android tablet of phablet maar als je een snelle en gebruiksvriendelijke app zoekt dan kunnen we Simplenote aanraden. Zoals de naam al doet vermoeden staat de app geheel in het teken van gemak, en vooral ook snelheid. Je kunt snel en overzichtelijk, notities aanmaken, ideeën opslaan en lijstjes delen. Het mooie is dat alles perfect gesynchroniseerd wordt tussen al je apparaten.

Simplenote

Simplenote is gratis te downloaden vanuit de Google Play Store.

  • Simplenote

QuickPic

Net als bij de notitie-apps geldt voor de galerij-apps dat er voldoende aanbod in de Play Store te vinden is. Maar, er zijn niet veel apps met een fraaier Material Design dan QuickPic. Deze app is gebruiksvriendelijk, snel en is het ideale alternatief voor de standaard fotogalerij binnen Android. De app is voorzien van een simpel menu, mooie animaties en integratie van diverse clouddiensten als Dropbox, OneDrive en Google Drive. Natuurlijk kun je de foto’s zelf beheren en sorteren.

QuickPic

QuickPic is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • QuickPic

Unclouded

Heb jij ook je documenten en media verspreid staan over verschillende clouddiensten en gebruik je hiervoor verschillende apps? Dan is Unclouded de oplossing. Met deze app kun je namelijk al je bestanden van Dropbox, Box, One Drive en Google Drive in één overzichtelijke weergave laten tonen. Handig is ook dat je dubbele bestanden kunt opsporen, bestanden op grootte en categorie kunt ordenen en eenvoudig naar bestanden kunt zoeken.

Unclouded

Unclouded is gratis te downloaden vanuit de Google Play Store.

  • Unclouded

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.