Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #76

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je in een paar minuten per dag in vorm komt.

Superguide

Recentelijk heeft Veronica haar TV-gids app geüpdatet, en de app heet nu Superguide. De app is in één klap met de tijd meegegaan: in plaats van alleen televisiezenders is de app nu ook een gids voor andere aanbieders, zoals Netflix. Je stelt in welke kanalen je kunt ontvangen, op welke aanbieders je een abonnement hebt en de Superguide app geeft je aanbevelingen én de plek waar je deze kunt bekijken, afgesteld op jou abonnementen.

Superguide-2

Superguide is gratis beschikbaar in de App Store.

  • Superguide

Lego Bionicle

Al een tijdje heeft Lego de Bionicle-serie: stoere robots die je zoals elk Lego product zelf in elkaar moet zetten. Nu is er ook een nieuwe Lego Bionicle game, waarin je vecht tegen allerlei andere monsters. De app is mooi vormgegeven en gericht op nog niet hele ervaren games, dat merk je dan ook door de simpele maar doeltreffende controls. Ook leuk van Lego: de app is gratis, en geheel vrij van advertenties of in-app aankopen.

lego-bionicle-game

Lego Bionicle is gratis te downloaden.

  • Lego Bionicle

7 Minute Workout

Het is de periode van goede voornemens, en 7 Minute Workout is dé app om eindelijk eens sportiever te worden. De app bevat een workout van slechts 7 minuten, maar als je hem dagelijks doet zul je snel resultaat zien. De app geeft alle aanwijzingen, telt af en bevat zelfs video’s zodat je houding goed is. Bovendien werkt de app met HealthKit. Mocht de standaard workout je gaan vervelen, dan zijn er twee alternatieve workouts en een mogelijkheid om zelf je workout te bedenken.

7 minute workout app

7 Minute Workout is gratis beschikbaar.

  • 7 Minute Workout

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.