Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #77

Geschreven door
Geplaatst op11 januari 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je je brein kunt trainen.

Scannable

Scannable is Evernote’s nieuwste app. De app is eigenlijk een scanner, wanneer je de camera richt op een document, wordt deze gescand. Dat is nog niet heel spannend, want meer apps doen dit. Scannable is echter een stuk sneller, de app bepaalt zelf wanneer een foto gemaakt wordt zodra je camera scherpgesteld is. Ook handig: de app herkent visitekaartjes automatisch dus je hebt zo die enorme stapel gedigitaliseerd.

Scannable app

Scannable is gratis te downloaden.

  • Scannable

Peak

Wellicht ken je Nintendo Dr. Kawashima’s Brain Training voor de Nintendo DS nog, waarbij je met dagelijkse puzzels je brein kon trainen. Peak is vergelijkbaar met dit spelletje, en sinds kort beschikbaar op de iPad. Met korte spelletjes als sorteren en blokken plaatsen train je je focus, geheugen, oplossingsvermogen en nog meer onderdelen. Net als bij het eerdergenoemde Nintendo DS spelletje kun je in de app ook de geschatte leeftijd van je brein zien.

Peak app

Peak is gratis, maar bevat in-app aankopen.

  • Peak

Togethera

Altijd al een sociaal netwerk hebben met alleen je allerbeste vrienden of familie? Met de app Togethera is het mogelijk. Nadat je je aangemeld hebt kun je je eigen groepen maken. Maak een groep met opa en oma om de de groei van je kinderen de delen, of met familieleden om nu eindelijk eens dat weekendje weg met de familie te regelen. In de app kunnen video’s, foto’s en teksten gedeeld worden. Ook fijn: de app is gratis, bevat geen reclame en ook geen in-app aankopen.

Togethera app

Togethera is gratis te downloaden.

  • Togethera

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.