Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #78

Geschreven door
Geplaatst op18 januari 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je op een heel eenvoudige manier eigen foto-filters kunt maken.

Kickstarter

Eergisteren, op donderdag, werd de iPad app van Kickstarter gelanceerd. De app is een must have voor iedereen die wel eens op Kickstarter kijkt. De app is snel, mooi vormgegeven en crasht niet zoals vaak gebeurt in Safari als je een Kickstarter video wilt bekijken. Daarnaast blijf je gemakkelijk op de hoogte van de laatste updates van projecten die je gesteund hebt via de app, en kun je nieuwe projecten ontdekken en via de app steunen.

Kickstarter iPad app

Kickstarter is gratis te downloaden in de App Store.

  • Kickstarter

Gunslugs 2

Naast de Kickstarter app werd ook de opvolger van Gunslugs afgelopen week gelanceerd. De app, ontwikkeld door een Nederlandse developer, is een kruising tussen ouderwetse actiefilms en retrospellen. Verwacht veel kogels, explosies en een snelle gameplay. Anders dan de eerste versie heeft Gunslugs 2 ook een echt verhaal dat je volgt in het spel, wat de game een stuk interessanter maakt.

gunslugs-2

Gunslugs 2 is te koop voor €2,99, en bevat daarna geen in-app aankopen of reclames meer.

  • Gunslugs 2

Shift

Shift is een iPad app waarmee je je eigen foto-filters kunt ontwerpen. Dat gaat op een gemakkelijke manier, door drie rondjes te verplaatsen. Wanneer je de rondjes verplaatst worden de kleuren van je foto aangepast. Later kun je nog andere effecten toevoegen. Ben je erg tevreden met een filter, dan kun je die opslaan en later opnieuw gebruiken. Foto’s kun je opslaan en delen via Instagram, Twitter of Facebook.

Shift-Android

Shift is te downloaden voor €0,99.

  • Shift

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.