Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #79

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je je eigen spellen kunt ontwerpen en spelen.

Spoiler Alert

Spoiler Alert is een van de meest originele games voor de iPad en iPhone sinds tijden. Je speelt het spel namelijk andersom. Je start bij het einde en verslaat dus de eindbaas, en vervolgens ga je terug naar het begin. In plaats van vijanden verslaan breng je ze weer tot leven, en in plaats van het verzamelen van muntjes verspreidt je ze weer. Het is even wennen, maar je zult zelden zo’n origineel spel tegenkomen.

spoiler-alert

Spoiler Alert is beschikbaar voor €0,99.

  • Spoiler Alert

The Lego Movie Video Game

Lego The Movie is al bijna een jaar oud, maar afgelopen week kwam pas de bijbehorende iOS game uit. De game is vrijwel hetzelfde als de Nintendo 3DS- en PlayStation Vita-versies, met wat toevoegingen. Zo komen originele scenes uit de film voorbij in de iOS versie. Het spel heeft 45 levels en 90 speelbare personages die ook allemaal voorkomen in Lego The Movie.

Lego Movie Video Game app

The Lego Movie Video Game kost €4,99, en is beschikbaar voor iPhone en iPad.

  • The Lego Movie Video Game

Adventure Time Game Wizard

Er verschijnen steeds meer creatieve spellen, zoals Minecraft waarin je zelf een wereld bouwt. Adventure Time Game Wizard is ook zo’n creatief spel. Je kunt namelijk op een geprint velletje papier je eigen level ontwerpen. Vervolgens kun je deze inscannen via de app, en het level spelen. Je kunt hem ook doorsturen naar vrienden, of de high-scores in levels van anderen proberen te verbreken.

Adventure Time Game Wizard app

Adventure Time Game Wizard is ook verkrijgbaar voor €4,99.

  • Adventure Time Game Wizard

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.