Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie games met offline multiplayer voor op je tablet

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2015, 12:00 CategorieAndroid

Deze week bespreken we drie games voor op je tablet, die allemaal beschikken over een offline multiplayer modus, zoals Worms 2: Armageddon. Voor deze spellen heb je dus maar één tablet nodig voor de stand voor meerdere spelers.

Games met offline multiplayer

Soms wordt het ‘offline multiplayer’ genoemd, maar het kan ook zijn dat ontwikkelaars de term ‘hotseat’ gebruikt. Wanneer je één van deze twee termen voorbij ziet komen, dan heb je in elk geval te maken met een game die een stand voor meerdere spelers ondersteunt, op één apparaat. In dit geval natuurlijk een tablet. Hieronder behandelen we drie suggesties, games die we waarderen om hun unieke aspecten, naast het feit dat ze ondersteuning bieden voor offline multiplayer. Geen van de games zijn echter gratis te spelen.

Heroes of Might & Magic III HD (9,99 euro)

Heroes of Might & Magic III wordt door fans van de serie gezien als de beste van de zes beschikbare delen. In het spel is het de bedoeling een wereld te verkennen, terwijl je basissen neerzet en materialen verzamelt en je waagt aan de vele turn-based-gevechten die op je liggen te wachten. In totaal moet je het opnemen tegen acht legers en krijg je na afloop nog eens vijftig maps tot je beschikking. Het spel kost je eenmalig 9,99 euro, zowel op Android als op iOS, maar je hebt dan geen last van in-app-aankopen.

heroes-of-might

  • Heroes of Might & Magic III HD

Worms 2: Armageddon (0,99 euro)

Net als Heroes of Might & Magic III HD, is Worms 2: Armageddon ook een port van de pc-versie. In het spel vorm je een team van verschillende wormen, die je naar eigen inzicht kunt aanpassen op allerlei manieren, en probeer je alle wormen van het team van je tegenstander om te leggen. Zo bruut als mogelijk, natuurlijk. Bazooka’s, luchtaanvallen, schapen – je kunt het zo gek niet bedenken, of het kan wel in één van de Worms-spellen. Het spel kost je eenmalig 99 eurocent, maar dan kun je wel lekker om je heen knallen en slaan.

worms-2-1

  • Worms 2: Armageddon

Mucho Party (Gratis / 3,99 euro)

Mucho Party bevat zes gamemodes en meer dan 35 verschillende minigames (apart verkrijgbaar). Voorafgaand is het de bedoeling om drie foto’s van je gezicht te nemen: lachend, sip kijkend en normaal (voor zover als mogelijk). Wanneer je wint, verliest of gelijk speelt, dan verschijnt je foto ineens op het scherm, op een grappige manier. Tel daarbij dat de minigames ook echt leuk zijn (denk aan WarioWare, voor de gamers onder ons) en je hebt een leuk pakket te pakken. Voor iOS betaal je vooraf 3,99 euro, op Android gaat dat middels in-app-aankopen.

mucho-party

  • Mucho Party

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Reacties

  1. Stefan
    31 januari, 2015 om 11:16

    Oeh Heroes Might and Magic is zijn geld zeker waard!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.