Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie kleurrijke games voor op je tablet voor de grijze dagen

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2015, 12:07 CategorieApplicaties

Als je nu naar buiten kijkt, dan zie je een grijze lucht en voel je die grauwe atmosfeer. Tijd voor wat kleur en plezier! We hebben drie games uitgezocht, in verschillende genres, die die twee elementen perfect combineren.

Drie games voor de grauwe dagen

Omdat het buiten nogal… grijs is, hebben we deze week drie games uitgekozen die wat extra kleur in het leven brengen. We letten dit keer niet op thema’s, maar nog wel op plezier. Daarom hebben we drie games uitgekozen die niet alleen heel erg kleurrijk en vrolijk ogen, maar ook nog eens heel tof om te spelen zijn. En allemaal om hun eigen redenen. Check hieronder onze lijst met drie kleurrijke games voor je tablet.

Crossy Road (gratis)

Hoewel de ontzettend verslavende game Crossy Road al een tijdje uit is voor iOS, is hij pas deze week verschenen voor Android. Je speelt Crossy Road door met je duim op het scherm te tikken, waanra het personage naar voren loopt. Met een veeg naar links of rechts ga je die respectievelijke kant op. Onderweg ontwijk je auto’s, vrachtwagens, treinen en rivieren en gebruik je boomstammen om die laatstgenoemde over te steken. En dat allemaal voor die felbegeerde hoge score, waarmee je uiteindelijk je vrienden mee kunt aftroeven.

crossy-road-1

  • Crossy Road

Tales from the Borderlands (3,98 euro / 4,99 euro)

Houd je meer van verhaalgedreven spellen, check dan de game Tales from the Borderlands. Borderlands is van oorsprong een hybride van de genres rpg en fps, maar is voor dit avontuur omgetoverd tot een point-and-click-spel. Je speelt met twee hoofdpersonages tegelijk, die allebei hun kant van het verhaal vertellen. Op een gegeven moment komen ze op het hetzelfde punt en legt de ontwikkelaar ineens veel meer nadruk op actie dan welk spel van Telltale dan ook. Houd je van een goed verhaal? Check dan Tales from the Borderlands.

tales-from-the-borderlands-1

  • Tales from the Borderlands

 Gunbrick (2,50 euro / 2,99 euro)

In Gunbrick speel je met, naar het schijnt, een eend met een vette kuif en een blok met een geweer erop (vandaar de naam Gunbrick). Door naar links of rechts te vegen, bepaal je welke kant het blok op gaat en door te tappen schiet je met het vierkante object. Zodoende krijg je de opdracht om door de levels heen te bewegen, zweven, schieten en vernietigen. Het is een simpel concept waar je met gelimiteerde middelen tot creatieve oplossingen moet komen. Oh, en er zijn van die ouderwets moeilijke eindbazen, dus maak je borst maar vast nat.

gunbrick

  • Gunbrick

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.