Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dropbox brengt app uit voor Windows tablets

Geschreven door
Geplaatst op22 januari 2015, 11:55 CategorieApplicaties

Het heeft even geduurd maar er is nu eindelijk een native app van Dropbox voor Windows-gebruikers en Windows Phone-gebruikers. De app werd in 2014 al aangekondigd maar nu kunnen dus ook gebruikers van een tablet of smartphone met Windows eenvoudig toegang krijgen tot bestanden in de cloud.

De Windows Store is in vergelijking met de app stores voor Android en iOS nog mager gevuld. Een aantal populaire diensten heeft zelfs nog geen native app uitgebracht voor tablets en smartphones waardoor je blijft aangewezen op de desktopinterface. Dropbox laat echter vandaag weten eindelijk een app voor mobiele apparaten uitgebracht te hebben, welke in de tegelsomgeving te gebruiken is.

Met de Dropbox-app voor Windows Phone en Windows tablets om vanuit de moderne omgeving op je smartphone of tablet bestanden in de Dropbox-cloud op te slaan en uit de cloud te halen. Ook is het mogelijk om je bestanden te organiseren, specifieke bestanden offline beschikbaar te maken en te schakelen tussen accounts wanneer je er meerdere gebruikt. Daarbij kun je bepaalde mappen als favoriet aanduiden en deze als snelkoppeling (tegel) op het startscherm plaatsen.

Dropbox voor Windows Phone en Windows 8 is gratis te downloaden uit de Windows Store.

  • Dropbox
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.