Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gebruik alles als stylus op de Lenovo Yoga Tablet 2 8

Geschreven door
Geplaatst op6 januari 2015, 9:45 CategorieWindows

Lenovo heeft een nieuwe versie van de Lenovo Yoga Tablet 2 aangekondigd, eentje met een scherm dat elke vorm van input kan hebben. Je kunt zo’n beetje alles als stylus gebruiken: van een normale pen tot zelfs een schroevendraaier.

Lenovo Yoga Tablet 2 8 met AnyPen

Het is ook lastig: koop je een nieuwe tablet waar je een stylus bij krijgt, die je kunt gebruiken voor meer precisie tijdens sommige werkzaamheden, raak je die stylus kwijt. Moet je alsnog met je brede vingertoppen die ene pixel aan zien te raken op het scherm. Een ander stylusvormig object kun je vaak niet gebruiken, want dan beschadig je vaak het scherm. En dat is al helemaal zonde. Lenovo introduceert nu misschien wel het antwoord op dat probleem: de Lenovo Yoga Tablet 2 8 (ja, die kennen we al), maar dan met AnyPen-technologie.

Dankzij de AnyPen-technologie kun je zo’n beetje elk metaal object gebruiken als geïmproviseerde stylus. Heb je geen stylus bij de hand, maar wel een schroevendraaier of, zoals je op het plaatje kunt zien, een vork? Geen probleem, begin maar gewoon met tekenen. Samen met deze nieuwe technologie, krijgt de Windows 8.1-versie van de Lenovo Yoga Tablet 2 8 ook een 64-bit Intel Atom quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen, 32GB aan intern geheugen en stereospeakers met Dolby Audio en Wolfson-amplificatie.

Verder krijgt de stevige tablet een 8 megapixel-autofocuscamera aan de achterkant, eentje van 1,6 megapixels aan de voorkant en een niet te verwijderen batterij van 6400 mAh. In totaal zou de Lenovo Yoga Tablet 2 8 zo’n vijftien uur mee moeten gaan.

Prijs en beschikbaarheid

De Lenovo Yoga Tablet 2 8 met AnyPen komt in Noord-Amerika deze maand al uit, voor een prijs van 299 dollar. Wanneer de tablet in Europa verschijnt, is nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:
Lenovo Yoga Tablet 2 8 (Windows)
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.