Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google brengt Android 5.0.2 uit voor de Nexus 7 (2013) en Nexus 10

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2015, 11:24 CategorieAndroid

Google blijft druk bezig met de uitrol van kleine updates voor het vorig jaar geïntroduceerde Android 5.0 Lollipop besturingssysteem. Deze week zijn de factory images van Android 5.0.2 Lollipop voor de Google Nexus 7 (2013) en de Google Nexus 10 online gezet.

Android 5.0 Lollipop is alweer een paar maanden beschikbaar maar vooralsnog kunnen vrijwel alleen bezitters van een Nexus-toestel van het besturingssysteem gebruikmaken. Bezitters van tablets van andere merken krijgen waarschijnlijk begin dit jaar de update aangeboden. Google heeft inmiddels twee kleine updates voor de software uitgerold en bezitters van de in 2013 gelanceerde Nexus 7 en Nexus 10 kunnen nu de laatste kleine update installeren.

Android 5.0.2 is een zeer kleine update die met name in het teken staat van bugfixes. Dit betekent dat kleine problemen en foutjes opgelost worden zodat de toestellen soepel en snel werken. Bezitters van de Google Nexus 7 (2013) en Google Nexus 10 kunnen via deze pagina de factory images gratis downloaden. Wanneer je deze factory images installeert wordt het toestel volledig gereset. Zoals gebruikelijk zal er ook een Over The Air-update uitgerold worden maar wanneer deze bezitters van beide tablets bereikt is vooralsnog niet bekend.

Lees meer over alle nieuwe features en functies Android 5.0 Lollipop.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.