Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Griffin introduceert nieuwe serie opladers

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2015, 12:03 CategorieAccessoires

Griffin heeft een aantal nieuwe opladers aangekondigd, waarmee je op verschillende manieren één of meerdere iDevices kunt opladen. Eén van de opladers is een kabel die niet in de knoop kan raken – die zijn altijd welkom.

Griffin

Accessoiremaker Griffin heeft vier nieuwe producten op CES 2015 getoond. De eerste is de Griffin PowerBlock 3, waarmee gebruikers tot drie apparaten tegelijkertijd kunnen opladen. Ook heeft het bepaalde technologie aan boord, waarmee de accessoire herkent of je een smartphone, tablet of ereader koppelt aan de oplader; daarmee wordt het aantal watt bepaalt waarmee het apparaat opgeladen wordt. Ook is er de PowerDock Pro, waarmee je vijf apparaten kunt opladen – je kunt ze zelfs in het hoesje laten zitten.

griffin-1

Ook de PowerDock Pro heeft dezelfde technologie aan boord, die per apparaat bepaalt hoeveel energie het nodig heeft om opgeladen te worden. Als derde oplader introduceert Griffin de PowerBlock Wall Dock: je kunt daar je iPhone in klikken, waarna hij rechtop staat. De Wall Block doe je in een wandcontactdoos; je kunt ook gebruikmaken van de meegeleverde kabel. Of je maakt gebruik van de PowerJolt Premium, een oplaadkabel die dankzij een nylon jasje niet in de knoop kan raken. Ideaal als je het ons vraagt.

Hoewel de producten vanaf deze zomer in Noord-Amerika uitkomen tegen verschillende prijzen, is het nog niet duidelijk of Griffin de opladers ook naar Europa toe brengt. De PowerBlock 3 zou 39,99 dollar kosten, de PowerDock Pro 129,99 dollar en de andere twee accessoires 34,99 dollar. Omgerekend komt dat respectievelijk neer op 34 euro, 108 euro en 30 euro. De producten kunnen ook voor andere apparaten gebruikt worden, maar zijn geoptimaliseerd voor iDevices van Apple, zoals de iPhone en de iPad.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.