Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gunslugs 2 nu uit op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op15 januari 2015, 11:53 CategorieAndroid

De Nederlandse ontwikkelaar OrangePixel heeft het vervolg op Gunslugs uitgebracht op Android en iOS, getiteld: Gunslug 2. Verwacht weer explosies, meer gameplay en een heus verhaal.

Gunslugs 2 voor Android en iOS

De Nederlandse spelontwikkelaar OrangePixel heeft een vervolg uitgebracht op het populaire actiespel Gunslugs, genaamd Gunslugs 2. In Gunslugs 2 ren je door een level heen, terwijl je op alles schiet dat beweegt (of stilstaat, je moet gewoon blijven schieten). Onderweg krijg je verschillende wapens en power-ups tot je beschikking, terwijl je een aantal torens naar de grond probeert te halen. Wanneer je zo een toren betreedt, dan moet je hem eerst nog beklimmen voordat je hem naar de grond kunt richten – in deel één was dit niet het geval.

Gunslugs 2 is, net als z’n voorganger, het resultaat van te veel actiefilms uit de jaren tachtig kijken en te veel platformers uit de jaren negentig en retrospellen in het algemeen spelen. De kogels vliegen je om de oren, de personages in het spel zijn hevig geïnspireerd op de actiehelden van weleer en de explosies komen overeen met de gemiddelde Michael Bay-film. De gameplay, het schieten, rennen en ontwijken van kogels, is daardoor op alle momenten hectisch – precies wat je er van mag verwachten.

In tegenstelling tot het eerste deel, bevat Gunslugs 2 een verhaal die de levels met elkaar verbindt. Hoewel het de ontwikkelaar wat minder creatieve vrijheid gaf als het om levelthema’s gaat, levert dit wel een samenhangende ervaring op. Je kunt de game nu downloaden voor Android en iOS, respectievelijk voor 2,49 euro en 2,99 euro. De game bevat geen in-app-aankopen. Wil je hem voor Android binnenhalen, dan zul je minstens Android 2.3 moeten hebben draaien. iOS-bezitters hebben tenminste iOS 6.0 nodig.

  • Gunslugs 2
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.