Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Heroes of Might & Magic III HD nu beschikbaar voor tablets

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2015, 10:45 CategorieAndroid

Speluitgever Ubisoft heeft een tablets-versie van Heroes of Might & Magic III uitgebracht – deze is dus niet op een smartphone te spelen. Heroes of Might & Magic III is een turn-based strategy game uit de jaren negentig.

Heroes of Might & Magic III HD nu uit voor tablets

Heroes of Might & Magic III is een populair, zo niet het meest populaire, strategiespel die uitkwam aan het einde van de jaren negentig, exclusief voor pc. In het jaar erna kwam de game ook uit op andere platformen en ongeveer vijftien jaar later, na de initiële release, zien we het spel dus verschijnen voor tablets (Android en iPad). De game is turn-based: dat houdt in dat je om beurten je zetten maakt en kijkt of de strategie die je van tevoren bedacht had, werkt. Zie het als schaken, maar dan met veel en veel meer randvoorwaarden.

Heroes of Might & Magic III wordt door fans van de serie gezien als de beste van de zes beschikbare delen. In het spel is het de bedoeling een wereld te verkennen, terwijl je basissen neerzet en materialen verzamelt en je waagt aan de vele turn-based-gevechten die op je liggen te wachten. In totaal moet je het opnemen tegen acht legers en krijg je na afloop nog eens vijftig maps tot je beschikking. Heb je vrienden die bekend zijn met de serie, dan is het mogelijk om om beurten op dezelfde tablet het tegen elkaar op te nemen.

Voordat je het spel downloadt voor je Android- of iOS-apparaat, zijn er wel wat dingen die je even moet weten. Zogezegd is de titel alleen beschikbaar voor tablets, dus zal die niet werken op een smartphone. Daarnaast moet je ook tenminste 1.1GB aan (intern) geheugen hebben om de game te kunnen installeren. Ook moet je minstens Android-versie 2.3.3 hebben draaien en op je iPad moet je in elk geval iOS 5.1 of hoger hebben staan. Het spel kost je eenmalig 9,99 euro, maar je hebt dan geen last van in-app-aankopen.

  • Heroes of Might & Magic III HD
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.