Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPad Pro krijgt stereospeakers’

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2015, 9:25 CategorieiPad

Het was even stil rondom de vermeende iPad Pro, de grootste iPad tot nu toe, maar er is wederom een gerucht opgedoken; over de speakers. Apple zou namelijk van plan zijn de Pro te voorzien van stereospeakers.

iPad Pro

Er is een nieuwe render opgedoken van de vermeende iPad Pro, waarop we mogelijk kunnen zien dat de tablet verbeterd geluid krijgt. Het onderstaande plaatje is gisteren voor het eerst opgedoken op de Franse gadgetwebsite nowhereelse.fr en laat twee gaten voor de speakers zien; mogelijk houdt dat in dat de iPad Pro stereospeakers krijgt. Daarnaast claimt de website te weten dat de grote iPad tussen de 6,9 en 7,6 millimeter is, wat ongeveer gelijk is aan de huidige iPad-modellen. Apple heeft zelf nog niet gereageerd, zoals gewoonlijk.

stereospeakers

Mocht de iPad Pro stereospeakers krijgen, dan zou dat voor veel mensen een reden kunnen zijn om over te stappen op een nieuw en duurder model. Met twee speakers aan boord kan een tablet namelijk gemakkelijker een televisie vervangen, waar je even snel een film, serie of internetfilmpjes op kunt bekijken. Hoewel de geluidskwaliteit van de iPad in het algemeen niet heel slecht is, is het vaak wel zo dat je soms met moeite kunt horen wat er gezegd wordt. Ook merk je dat één speakers eigenlijk niet toereikend is voor al het geluid.

Hoewel Apple de iPad Pro nog niet heeft aangekondigd, schijnt het apparaat bedoeld te zijn voor zowel de zakelijke markt als voor studenten. Het grote display, waars zou ideaal voor studenten zijn die bijvoorbeeld notities willen maken. Ook voor bedrijven moet een groter model uitkomst bieden, zeker nu Apple en IBM een samenwerking zijn aangegaan waardoor Apple’s hardware met zakelijke toepassingen geleverd zal worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.