Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Jolla Tablet keert terug op Indiegogo met 64GB-versie

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2015, 10:18 CategorieHardware

Het Finse bedrijf Jolla keert terug naar de crowdfunding-website Indiegogo voor een versie van de Jolla Tablet met 64GB aan intern geheugen. Ook krijgt het een iets betere batterij en een micro-sd-kaartslot.

Jolla Tablet met meer intern geheugen

Fans van de Finse smart device-maker Jolla kunnen opnieuw uitkijken naar een nieuw apparaat van de fabrikant. Nou ja, helemaal nieuw is het niet, maar de startup staat wederom op Indiegogo met een geüpdatete tablet. In vergelijking met de eerder verschenen variant, zijn er niet veel verschillen, maar is er genoeg om enthousiast over te raken. Niet alleen krijg je dubbel zo veel intern geheugen (van 32GB naar 64GB), maar ook een ietwat verbeterde batterij (4450mAh in plaats van 4300mAh) en een micro-sd-kaartslot (tot 128GB).

Maar dat is nog niet alles. De display van de tablet is nu gelamineerd en onder de motorkap vinden we ook nog sensoren voor de gyroscoop en een kompas. Jolla had nog een aantal dingen beloofd, zoals een nabijheidssensor, maar die lijkt in geen van twee huidige versies van de tablet te bestaan. Ook is nog niet duidelijk of we nu al een 3G-verbinding krijgen en of het Jolla is gelukt de software te voorzien van multitask-functies – waarschijnlijk heeft de fabrikant die stretchdoelen op Indiegogo nog niet behaald.

Je vindt de pagina op Indiegogo via deze link. Daar kun je de 64GB-versie bemachtigen door 249 dollar te beloven, wat slechts dertig dollar meer is dan de 32GB-versie. Daarnaast kun je nog steeds kiezen voor een bundel van de tablet in combinatie met de smartphone van het bedrijf, die eveneens op het SailFish OS draait. Mocht je trouwens al de 32GB-versie ‘besteld’ hebben, dan kun je nog steeds aangeven toch liever voor het nieuwere model te gaan – in het tweede kwartaal van 2015 wordt de tablet waarschijnlijk uitgestuurd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.