Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo lanceert nieuwe Yoga-convertibles met Windows 8.1

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2015, 22:59 CategorieWindows

Lenovo staat inmiddels bekend om zijn convertible Windows 8-apparaten en daar maakt het Chinese bedrijf gretig gebruik van. Vandaag introduceert Lenovo namelijk wederom nieuwe modellen in de Yoga-serie; de ThinkPad Yoga en de Yoga 3.

Lenovo ThinkPad Yoga

De Lenovo ThinkPad Yoga is de opvolger van het vorig jaar gelanceerde model en beschikt nog steeds over een convertible design waarbij het display 360 graden gedraaid kan worden. Hierdoor is het geheel in verschillende modi te gebruiken, waaronder een tablet-modus en een laptop-modus. De ThinkPad Yoga draait op een Intel Core i7-processor en beschikt over maximaal 1TB aan opslaggeheugen.

Lenovo-ThinkPad-Yoga

Het apparaat is voorzien van Windows 8.1-software en komt in een 12-inch, 14-inch en 15-inch formaat. Alle modellen beschikken over een full hd-display en bieden ondersteuning voor de ActivePen-technologie. Uniek aan het 15-inch model is dat deze met een RealSense 3D-camera uitgerust kan worden waardoor 3D-scans van de omgeving gemaakt kunnen worden. De prijzen variëren van 999 dollar voor de 12-inch versie tot 1.199 dollar voor de 15-inch variant.

Lenovo-ThinkPad-Yoga-2

Lenovo Yoga 3

De Lenovo Yoga 3 is meer gericht op consumenten en komt in een 11-inch en een 14-inch versie. De 14-inch versie beschikt over een Intel Core i5- of i7-processor en draait op Windows 8.1-software. De 11-inch variant krijgt een Intel Core M-processor. Beide modellen komen met een Full HD-display, maximaal 8GB aan werkgeheugen, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0, stereospeakers, twee usb 3.0-poorten, een usb 2.0-poort, een kaartlezer en een microHDMI-poort. Het opslaggeheugen bedraagt 128GB, 256GB of 500GB (HDD). De Yoga 3 krijgt in de VS een prijs vanaf 799 dollar (11-inch) en 979 dollar (14-inch).

Lenovo-Yoga-3-11-2

Of en wanneer de convertibles naar Nederland komen is nog niet bekend. Ook zijn de prijzen in euro’s nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:
Lenovo Yoga 3 (11-inch)
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.