Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo lanceert ThinkPad 11e-serie convertibles voor het onderwijs

Geschreven door
Geplaatst op21 januari 2015, 12:33 CategorieWindows

Net als HP kondigt Lenovo vandaag een nieuwe serie convertibles aan voor het onderwijs. De Chinese fabrikant komt met de ThinkPad 11e-serie, bestaande uit een traditionele laptop en een Yoga-convertible. Beide modellen moeten ideaal zijn voor scholieren en studenten, en draaien op Windows 8.1.

Lenovo ThinkPad 11e

De serie bestaat uit de ThinkPad 11e, een traditionele laptop, en de ThinkPad Yoga 11e, een multimode laptop met de vier bekende modi – Laptop, Stand, Tent en Tablet. Beide modellen zijn voorzien van een 11.6-inch ips lcd-display met een 1.366 bij 768 pixels resolutie. De ThinkPad 11e serie biedt het bekende, robuuste design van Think-merkproducten en is voorzien van verbeterde technische specificaties, zoals een meer efficiënte ventilator en de nieuwste generatie Intel-processors. Voor een verbeterde gebruikerservaring is de ThinkPad 11e serie ook verkrijgbaar met een optionele ActivePen die handschriften nauwkeurig kan nabootsen.

Lenovo-ThinkPad-Yoga-11e-1

Speciaal voor gebruikers in het onderwijs wordt de ThinkPad 11e serie geleverd met Intel Education Software en Lenovo WRITEit en REACHit software.

Prijzen en beschikbaarheid

De ThinkPad 11e serie laptops zijn vanaf april 2015 beschikbaar. De ThinkPad 11e heeft een adviesprijs van 349 euro ex BTW en de ThinkPad Yoga 11e heeft een adviesprijs van 539 euro ex BTW.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.