Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update: LG G Flex 2 bevestigd, krijgt Snapdragon 810-processor

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2015, 15:49 CategorieAndroid

Hoewel LG zelf nog niets heeft aangekondigd over de LG G Flex 2, kunnen we met enige zekerheid aannemen dat de LG G Flex 2 er aan komt. Mogelijk wordt de phablet vanavond tijdens de persconferentie aangekondigd.

LG G Flex 2

Vandaag zijn er een aantal persconferentie van grote fabrikanten en producenten binnen de technologie-industrie en dat betekent dat er zo nu en dan wel iets naar buiten lekt. Aangezien LG vanmiddag om vijf uur (Nederlandse tijd) aan de beurt is, is er ‘gelekt’ dat de LG G Flex 2 vandaag wordt aangekondigd tijdens CES 2015. Er is een poster opgedoken met daarop een foto, naar het schijnt, van de LG G Flex 2, met de tekst ‘Redefing the curve‘. Dan lijkt het nog slechts op een simpele optelsom, zou je denken.

Maar we weten het natuurlijk pas vanavond of LG officieel de opvolger aankondigt. Eerder dook er ook al ineens een persbericht op die van LG afkomstig zou zijn. Daarin werden onder andere de specs gemeld. Opvallend is dat de LG G Flex 2 een kleiner scherm dan z’n voorganger zou krijgen: daar waar de G Flex een scherm van 6 inch heeft, heeft de Flex 2 naar verluidt een scherm van 5,5 inch. Qua resolutie kun je volgens het bericht rekenen op 1920 bij 1080 – niet het allerbeste, maar het blijft ook niet steken 720p.

Of er een Snapdragon 805 of 810 in zit, is nog niet naar buiten gebracht. Gezien de combinatie van het scherm, de resolutie en het werkgeheugen (van 2GB RAM), heeft de LG G Flex 2 weinig aan een Snapdragon 810, aangezien de 805 prima overweg kan met die specs. Daarnaast krijgt de phablet een batterij met een vermogen van 3000 mAh, een camera aan de achterkant van 13 megapixels en een 2.1-megapixelcamera aan de voorkant. Qua besturingssysteem verwachten we dat LG voor Android 5.0 gaat, omdat dat nu eenmaal een recente versie is.

Update: LG heeft het toestel vanavond aangekondigd. de LG G Flex 2 krijgt een Snapdragon 810-processor (geklokt op 2GHz), een Full HD plastic oled-scherm, 3GB RAM, 32 of 64GB intern geheugen (uitbreidbaar met een sd-kaart) en alle verbindingen die je van een modern toestel mag verwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.