Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG geeft promotievideo vrij van LG G Flex 2

Geschreven door
Geplaatst op20 januari 2015, 16:18 CategorieAndroid

Mocht je je nou afvragen hoe gebogen de LG G Flex 2 nou precies is, dan doe je er goed aan de video na de klik te bekijken. In die video laat LG alle aspecten van de phablet zien.

LG G Flex 2-video

LG heeft een promotievideo uitgebracht, waarin het kijkers laat zien wat er zo speciaal is aan de gebogen phablet. Opvallend is natuurlijk het gebogen scherm. LG probeert hetzelfde verhaal te verkopen als op de televisieafdeling: dat gebogen displays zou voor een betere kijkervaring moeten zorgen. In de woonkamer met een grote televisie blijkt dat niet altijd zo te zijn, omdat je recht voor de televisie moet zitten om optimaal van het beeld te kunnen genieten – zit je er dus schuin voor, dan verliest het scherm z’n effect en wordt het er niet beter op.

Wellicht dat het met de LG G Flex 2 beter werkt dan voorheen, maar dat weten we pas wanneer we zelf het toestel testen. Verder zien we LG de achterkant van het apparaat prijzen. De achterkant heeft namelijk een zelfreparerende coating: maak je een krasje op de achterkant, dan zal die zichzelf weer gaan opvullen. Verder zien we dat de G Flex 2 een snellere autofocus heeft, sneller werkt dankzij de Snapdragon 810-processor en natuurlijk is voor zien van de nieuwste Android-versie: Android 5.0 Lollipop.

Onder de motorkap vinden we verder 3GB aan werkgeheugen, 32 of 64GB intern geheugen (uitbreidbaar met een sd-kaart) en alle verbindingen die je van een modern toestel mag verwachten. Opvallend is dat de LG G Flex 2 een kleiner scherm dan z’n voorganger krijgt: daar waar de G Flex een scherm van 6 inch heeft, heeft de Flex 2 een scherm van 5,5 inch. Daarnaast krijgt de phablet een batterij met een vermogen van 3000 mAh,  een camera aan de achterkant van 13 megapixels en een 2.1-megapixelcamera aan de voorkant.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.