Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Maak 3D-modellen op je tablet met Autodesk 123D Sculpt+

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2015, 12:14 CategorieAndroid

Tablets zijn allang niet meer alleen maar geschikt voor surfen op het internet of het checken van je social media. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Zo kun je met de serie 123D-apps van Autodesk 3D-modellen maken en de nieuwste app in deze serie is 123D Sculpt+.

Met 123D Sculpt+ van Autodesk moet het bouwen van 3D-modellen nog eenvoudiger worden. De app moet de drempel lager leggen en maakt het mogelijk om allerlei objecten in drie dimensies vorm te geven. Zie het als een soort van boetseren, vanuit de basis van een draadmodel tot een geavanceerd object met subtiele details en kleuren.

123D Sculpt+ kan gratis uit de Play Store gedownload worden en wanneer je tevreden bent over een gemaakt model kun je deze door het bedrijf laten printen, in 3D en tegen betaling. Ook is het mogelijk een premium abonnement van 9,99 dollar per maand af te sluiten om de gemaakte modellen vervolgens voor commerciële doeleinden te gebruiken. Als je de gratis versie gebruikt en besluit om het model te delen in de 3D-creaties-galerij van Autodesk kun je er ook geld aan verdienen.

Je kunt de app via onderstaande link downloaden, mits je een tablet met minimaal Android 4.2 hebt.

  • 123D Sculpt+
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.