Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

MediaMarkt en BCC starten grote BTW-kortingsactie weer

Geschreven door
Geplaatst op28 januari 2015, 10:47 CategorieActies

Het is weer zover; de twee grootste elektronicaketens starten vandaag met de bekende BTW-kortingsactie. Dit betekent dat je een flinke korting kunt krijgen op onder mee tablets en andere elektronica.

BTW-actie

Vanaf vanavond 18.00 start MediaMarkt met de BTW-kortingsactie. De winkelketen haalt de 21 procent BTW van elk product af door je deze als korting te geven. Let wel; dit komt niet meer op 21 procent korting. Deel de prijs van het product door 1,21 en je komt op de actieprijs uit. Je ziet, het is een korting van ruim 17 procent. Bovendien wordt soms de adviesprijs (of iets daar onder) van een product als uitgangspunt gebruikt, niet de gegarandeerde laagste winkelprijs. Het loont dus om de laagste prijzen even te vergelijken voordat je tot aankoop overgaat.

Zoals elk jaar volgt winkelketen BCC de stappen van MediaMarkt dankzij de prijsgarantie. Dit houdt in dat de producten die de winkel verkoopt voor dezelfde lage prijs verkocht mogen worden. In principe maakt het dus niet uit waar je je nieuwe tablet, printer of koffiemachine koopt. Er is wel een aantal productgroepen van de actie uitgesloten, waaronder abonnementen en prepaidkaarten, accessoires, gameconsoles, software, cadeaukaarten en speelgoed.

Meer informatie

De BTW-actie gaat vanavond om 18.00 van start en loopt tot en met zondag 2 februari 22.00. Meer informatie vind je in de webshops van MediaMarkt en BCC.

 • Delen:

Reacties

 1. dodo
  28 januari, 2015 om 14:13

  De adviesprijs wordt NOOIT als uitgangspunt gebruikt. Prijzen worden dagelijks automatisch aangepast naar de goedkoopste concurrent. Get your facts together.

  • Martijn Chel
   28 januari, 2015 om 14:39

   Lol, check de website van MM voor alle informatie. Daar staat letterlijk dat die dagen deze checks niet gedaan worden.

   • dodo
    28 januari, 2015 om 15:19

    Ja, maar dat impliceert toch niet dat het dan automatisch de adviesprijs wordt?
    Wat er gebeurt, is dat bij het begin van de actie de prijzen worden bevroren op de laagste concurrentenprijs op dat moment.

   • Martijn Chel
    28 januari, 2015 om 15:25

    Dat is zeker niet altijd het geval, soms liggen ze hoger. Feit is dat checken voor de laagste prijzen soms loont.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.