Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mogelijk third-party iPad Pro-omhulsel opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2015, 9:56 CategorieiPad

Uit het niets is er opeens een third-party-omhulsel voor de onaangekondigde iPad Pro opgedoken. Onbekend is of dit echt is, maar het heeft alle waarschijnlijk van wel.

Omhulsel voor de iPad Pro

Vaak is het zo dat voordat een groot product wordt aangekondigd, er allerlei geruchten naar buiten komen over zo’n apparaat. Met de iPad Pro is dat al maanden niet anders en vandaag gaat die geruchtenmachine lekker verder met een afbeelding van wat mogelijk een third-party-omhulsel voor de iPad Pro kan zijn. Volgens de website waar het plaatje aanvankelijk vandaan komt, is het zo dat dit nieuws van een ‘betrouwbare bron’ komt, waar de site ‘al jaren’ nieuws vandaan haalt. Maar te controleren is het helaas niet.

ipad-pro-omhulsel

Op de foto zijn wel een aantal dingen duidelijk te zien. Aan de boven- en onderkant zien we de ruimte voor de dubbele stereospeakers, waar we het al eens eerder over hebben gehad. Er is ook ruimte voor een koptelefoonaansluiting (links bovenin), de volumeknoppen zitten aan de rechterkant en de het gat voor de camera zit natuurlijk aan de achterkant. De Lightning-aansluiting zit aan de onderkant, wat altijd het geval is, evenals de ruimte voor de aan- en uitknop – designelementen die vaker terugkomen bij een iPad.

Dat houden we nog een opening aan de zijkant over, waarvan niet duidelijk is waar die voor is. Het kan mogelijk voor een sim-kaart zijn; we hebben echter nog geen nieuws vernomen over de plaatsing of locatie van een dergelijke kaart. Houd er overigens wel rekening mee dit deze case ook het resultaat kan zijn van de ‘gelekte’ informatie en dat we dus te maken hebben met het product van alle geruchten. Totdat Apple zelf met de iPad Pro naar buiten komt, is het nog maar afwachten wat we precies kunnen verwachten.

  • Delen:
Apple iPad Air 2
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.