Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Dell Venue 10 Pro 5055 met keyboard dock gespot

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2015, 20:01 CategorieWindows

Dell heeft de afgelopen maanden niet veel nieuwe tablets aangekondigd maar het Amerikaanse bedrijf lijkt nog wat voor ons in petto te hebben. Bij de Amerikaanse FCC zijn namelijk documenten gespot waarin gesproken wordt over de nog onaangekondigde Dell Venue 10 Pro 5055 met keyboard dock.

Dell lijkt te werken aan een nieuwe 10-inch tablet, genaamd de Dell Venue 10 Pro 5055. Het gaat om een zogenaamde hybride, wat inhoudt dat het scherm als stand-alone tablet gebruikt kan worden maar in combinatie met het bijpassende keyboard dock tot laptop omgevormd wordt. Het geheel draait op Windows 8.1-software en is voorzien van een Intel Atom Bay Trail-processor. Met name dat laatste zegt ons dat het niet om een duur model gaat.

Uit de documenten van de FCC kunnen we verder opmaken dat de Dell Venue 10 Pro 5055 beschikt over 2GB aan werkgeheugen, 802.11a/b/g/n WiFi, Bluetooth 4.0, optioneel 3G/4G voor mobiel internet, een 32Whr accu, een microHDMI-poort, een usb 2.0-poort, een microUSB-poort en een microSD-kaartlezer om het geheugen uit te breiden. Aan de voorzijde bevindt zich een 1.2 megapixel webcam en aan de achterzijde een 5 megapixel camera.

Dell Venue 10 Pro 5055

Je kunt kiezen uit 32GB of 64GB aan opslaggeheugen en een resolutie van 1.280 bij 800 pixels of 1.920 bij 1.200 pixels. Ook kun je kiezen voor een active digitzer in het display waardoor deze met een stylus bediend kan worden. Er komen dus, zoals we van Dell gewend zijn, meerdere configuraties op de markt.

Wanneer de Dell Venue 10 Pro 5055 officieel aangekondigd wordt en wat de adviesprijs zal zijn is nog niet bekend. Onlangs bracht Dell nog een nieuwe versie van de Dell Venue 8 Pro op de markt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.