Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nieuwe Samsung-tablets krijgen beeldverhouding van 4:3’

Geschreven door
Geplaatst op20 januari 2015, 16:00 CategorieAndroid

Uit nieuwe geruchten blijkt dat de onaangekondigde, maar aankomende Samsung-tablets een beeldverhouding van 4:3 gaan krijgen. Daarnaast is er online een Samsung-tablet opgedoken die niet eerder te zien was.

Onaangekondigde Samsung-tablets

De website SamMobile maakt uit nieuwe informatie op dat de onaangekondigde, maar aankomende Samsung-tablets een schermverhouding van 4:3 zullen krijgen. Die verhouding is ook aanwezig op de Google Nexus 9 en de iPad van Apple. Aangezien Samsung naar verluidt nog maar net aan deze tablets zou werken, is het zo dat we op de afgelopen CES-beurs niets van de tablets hebben gezien. Ook krijgen we geen nieuwe informatie tijdens de aankomende MWC 2015-beurs, zo pril is de ontwikkeling nog.

Desondanks is er al een hoop te vertellen over de specs, als het aan SamMobile ligt. De SM-T35x en SM-P35x zouden een 8 inch-scherm krijgen, terwijl de SM-T55x en de SM-P55x worden voorzien van een 9,7 inch-scherm. Alle tablets zouden worden aangedreven door een 64 bit quadcore Snapdragon 810-processor. Daarnaast zouden de SM-T35x en de SM-T55 de opvolgers worden van de Galaxy Tab 4 8.0 en Galaxy Tab 4 10.1 en moeten de SM-P35x en SM-P55x vallen binnen het Galaxy Note-aanbod van Samsung.

Vandaag verscheen ook opeens nog een andere, onaangekondigde Samsung-tablet online. Deze draagt het modelnummer SM-T239 en is opgedoken op een website die de import en export bijhoudt voor India. Dit apparaat zou geïmporteerd zijn voor testdoeleinden en daarna vernietigd worden. De tablet heeft een 7 inch-scherm en ruimte voor een sim-kaart, dus het zou kunnen dat die als opvolger dient van de Galaxy Tab 4 7.0. Maar zeker weten doen we dat nog niet, dus neem de berichtgeving met een korreltje zout.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 4 (10.1)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.