Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe versie Ziggo TV-app voor Android uitgebracht

Geschreven door
Geplaatst op17 januari 2015, 12:29 CategorieAndroid

Ziggo heeft deze week een compleet vernieuwde versie van de Ziggo TV-app voor Android uitgebracht. De applicatie krijgt versienummer 5.0 mee en wordt gefaseerd uitgerold.

De Ziggo TV-app voor Android is compleet vernieuwd, allereerst qua design. Zo is de volledige startpagina vernieuwd en is ook de menustructuur verbeterd. Maar, wellicht interessanter is de functionaliteit die uitgebreid is.

Met de nieuwe versie van de app is het bijvoorbeeld mogelijk om films en series ook onderweg te kijken. Het gaat om het On Demand-aanbod van de digitale tv-provider, dat vanaf nu ook via een 3G- of 4G-netwerk bekeken kan worden. Live tv-uitzendingen vereisen nog wel de koppeling met een WiFi-netwerk van Ziggo.

Daarnaast wordt de kijklijst van interactieve televisie voortaan gesynchroniseerd met de app op je smartphone of tablet, kun je programma’s op het ene apparaten starten en op het andere apparaat afkijken, en is ook de TV Gemist-dienst van het bedrijf in de applicatie geïntegreerd. Hiermee kun je programma’s tot tien dagen terugkijken.

De Ziggo TV 5.0 App ondersteunt apparaten met Android 4.0 en hoger, inclusief Android 5.0 Lollipop. De iOS-versie van de Ziggo TV-app krijgt dezelfde verbeteringen mee en wordt op korte termijn uitgebracht.

  • Ziggo TV
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.