Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pathé Thuis-app voor Windows 8.1 nu beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2015, 11:22 CategorieApplicaties

Het heeft even geduurd maar video on demanddienst Pathé Thuis heeft nu ook een app voor Windows 8.1. Hiermee kunnen Windows 8.1 gebruikers nationale en internationale films huren of kopen die recentelijk in de bioscoop zijn vertoond, in zowel SD- als HD-kwaliteit.

Nieuw aan Pathé Thuis voor Windows 8.1 is het design dat aansluit bij het design van het Windows 8 homescreen. Er is volgens de dienst veel aandacht besteed aan het neerzetten van de optimale ervaring voor het platform. Met de lancering van Pathé Thuis hebben Windows 8.1 gebruikers toegang tot nieuwe bioscoopfilms zoals The Equalizer, Dorsvloer vol Confetti, Lucy en De Boxtrollen

Pathé Thuis heeft op dit moment al Microsoft-apps voor Xbox 360 en Xbox One, is beschikbaar op een groot aantal smart tv’s en is in de vorm van apps te gebruiken op zowel Android- als iOS-apparaten. De Pathé Thuis-app voor Windows 8.1 is te vinden in de Windows Store. Na het downloaden van de app kan er direct film gekeken worden. Het filmaanbod wordt wekelijks uitgebreid met nieuwe titels en alle films zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling of zijn Nederlands gesproken. Je betaalt per film, en bent dus niet gebonden aan een abonnement.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.