Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Plex voorziet Android-app van update

Geschreven door
Geplaatst op27 januari 2015, 21:13 CategorieAndroid

De mediaspeler-applicatie Plex heeft de Android-versie van de app voorzien van een grote update. Let op: er veranderen wat zaken. Heb je bijvoorbeeld al een Plex Pass, dan kan het zijn dat de app denkt dat je die niet gekocht hebt.

Plex-mediaspeler voor Android

Plex, een populaire mediaspeler voor Android en vele andere platformen, heeft vandaag de Android-app geüpdatet. Zo heeft versie 3.9 een vernieuwde interface, voor zowel tablets als smartphones. Het idee achter deze interface is om de applicatie een moderner uiterlijk mee te geven. Eén van de nieuwe features die Plex doorvoert, is de mogelijkheid de video’s die je zelf hebt gemaakt af te spelen op een apparaat waar Plex op geïnstalleerd staat, zoals bijvoorbeeld een Xbox One, of een ontvanger die werkt met casting.

Uiteraard heeft de ontwikkelaar ook een aantal problemen opgelost, onder de noemer bugfixes en prestatieverbeteringen. Zo kon het voorkomen dat de app crashte wanneer je iets aan Plex wilde toevoegen of de achtergrond op een bepaald moment begon te knipperen – deze en andere problemen zijn verholpen. Ook heeft Plex een ander verdienmodel ingeschakeld. Er is nu maar één app voor Android en binnen die app is het mogelijk alle functies te ontgrendelen voor één bedrag – daar hoef je geen tweede app voor te downloaden.

Mocht je al een Plex Pass hebben, die alle functies binnen de app ontgrendelt, dan hoef je die niet nog eens te kopen, ook al denkt de applicatie dat je hem nog niet in bezit hebt. Plex probeert te achterhalen of je de Pass al gekocht hebt, maar het kan nog wel eens fout gaat. Gebeurt dat helaas bij jou, koop die Plex Pass dan niet meteen nog een keer. Klik op ‘Already Paid?’ en volg vervolgens de instructies op het scherm. Als het goed is, kan Plex dan zien of je de Pass wel of niet gekocht hebt. Anders moet je even contact opzoeken met het bedrijf.

  • Plex
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.