Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Polaroid brengt twee Android-tablets uit

Geschreven door
Geplaatst op9 januari 2015, 11:08 CategorieAndroid

Polaroid is voornemens twee goedkope Android-tablets op de markt uit te brengen: de Polaroid L10 en de Polaroid L7.  Veel specs heeft de fabrikant niet bekendgemaakt, maar de L10 krijgt een 10 inch-scherm en de L7 eentje van 7 inch.

Polaroid L7 en L10

Consumenten kennen het merk Polaroid voornamelijk dankzij hun fotocamera’s, maar de laatste jaren is het merk ook actief op de tablet-markt. Polaroid heeft op CES 2015 twee nieuwe varianten aangekondigd, die allebei goedkoop in de markt gezet gaan worden: de Polaroid L7 en de Polaroid L10 (die je hierboven kunt zien op de afbeelding). De apparaten moeten ergens in de lente uit gaan komen in Noord-Amerika en het is nog niet bekendgemaakt wanneer we beide tablets mogen verwelkomen in Nederland of de rest van Europa.

polaroid-l7

De Polaroid L7 is tablet met een scherm van 7 inch en de Polaroid L10 is, verrassing, een tablet met een scherm van 10 inch. Beide slates hebben een simpel design en draaien op Android 5.0 Lollipop; het ziet er naar uit dat het om een nagenoeg schone versie gaat van het OS. Naar verwachting zal er weinig voorgeïnstalleerde bloatwear op aanwezig zijn, maar dat weten we pas zeker wanneer de tablets daadwerkelijk op de markt zijn uitgekomen. Onder de motorkap vinden we in elk geval een quadcore-processor, waarschijnlijk van Qualcomm.

De tablets hebben geen 3G-verbinding, maar wel eentje voor wifi en bluetooth. Ook hebben beide apparaten een camera aan de voorkant en achterkant, speakers aan de voorkant (een fantastische trend) en een batterij die langer mee moet gaan dan gemiddeld. Polaroid heeft niets losgelaten over de resolutie van het display, de hoeveelheid werkgeheugen en intern geheugen en we weten ook niet hoeveel megapixels beide camera’s krijgen. De tablets worden in elk geval niet duur: de L7 gaat over de toonbank voor 99 dollar en de L10 voor 149 dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.