Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Qualcomm toont huis van de toekomst met mobiele apparaten

Geschreven door
Geplaatst op3 januari 2015, 20:09 CategorieHardware

Maandag is het zover; dan gaat in Las Vegas CES 2015 van start. Alle grote techfabrikanten tonen tijdens deze beurs de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van consumentenelektronica maar kijken ook vooruit naar de toekomst. Vandaag heeft chipfabrikant Qualcomm een video gepubliceerd waarin we het huis van de toekomst zien, aangestuurd door mobiele apparaten.

In onderstaande video zien we hoe “the internet of everything” in de toekomst je huis zal besturen. Zo kunnen we middels notificaties op mobiele apparaten zien hoeveel gas of water we verbruiken en of de wasmachine zijn was al gedraaid heeft. Je mobiele apparaten, de tablets en smartphones van de toekomst, houden je van alles in het huis op de hoogte en natuurlijk zijn ook alle apparaten aangesloten op het thuisnetwerk waardoor je alles met je mobiele apparaten kunt bedienen.

“The internet of everything” is een belangrijk focuspunt van Qualcomm tijdens CES 2015. De verwachting is dat de chipfabrikant niet alleen de nieuwe Snapdragon-generatie voor smartphones en tablets aankondigt maar met vele partners ook nieuwe toepassingen voor de chips en mobiele apparaten toont.

Voor al het nieuws vanaf CES 2015 volg je vanaf maandag natuurlijk Tablets Magazine. We houden je dagelijks op de hoogte van nieuwe tablets, apps en technologische ontwikkelingen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.